VIKTIGA PUNKTER FÖR SOMMAREN

Din bostadsrättsförening på Mjölnerbacken

VIKTIGA PUNKTER FÖR SOMMAREN

Hej!

Styrelsen önskar informera föreningsmedlemmar och hyresgäster om några viktiga punkter.

  1. För att du som boende ska få snabb hjälp och service under sommaren så rekommenderar vi er att i första hand kontakta Teoge – oavsett ärende. Styrelsen är en styrelse och inte en servicefunktion. Styrelsemedlemmarna har också semester, även om vi gör vårt bästa att täcka upp och finnas till hands.
  2. Ha uppsikt på gårdarna och kring fastigheterna. Sommartid är högtid för inbrottstjuvar när boenden är på semester. Fråga gärna okända personer på gårdarna i vilket ärende de är här. Hjälp gärna en granne att tömma post och vattna blommor. Vid pågående inbrott ring 112!
  3. Sommartid är också en trevlig tid för barnen. Men du som vårdnadshavare, se till att inte dina barn lever om och skriker på kvällarna på gårdarna. Det uppskattas inte. Är det barn utifrån som lever om med tillhörande föräldrar, säg gärna till att detta är en bostadsrättsförening och de bör lugna ner sig under kvällstid.

Trevlig fortsättning på sommaren/semestern!

Styrelsen