Styrelsen informerar nr. 10 – 2016

Din bostadsrättsförening på Mjölnerbacken

Styrelsen informerar nr. 10 – 2016

 

Ny förvaltare – information angående parkering
Samfälligheten har ny förvaltare från och med 1 januari 2017 som heter Bredablick Förvaltning. Det innebär att om du vill hyra en parkeringsplats kontaktar du dem från och med 1 januari 2017.

Du kan mejla till info@bblick.se eller ringa till dem på telefonnummer: 08-409 040 39. Öppettider: måndag-fredag, klockan: 08:30-16.30.

Du som redan hyr en parkeringsplats ska ha fått information från Bredablick. Om du inte har fått denna information eller om du har frågor, kan du kontakta dem genom att använda ovan kontaktuppgifter.

Garageportar – viktigt!
Var noga med att se till att dörrarna till garaget och entrédörrarna till våra trapphus blir stängda. Vid kyla kan dörrarna krångla. Om du ska in i garaget utan bil, ska dörrarna användas och inte garageportarna. Stölder sker när garageportarna står öppna.

Luciafikat den 10 december blev lyckat
Den 10 december bjöds det på luciafika med glögg, lussekatter pepparkakor och mycket annat gott. Till barnen fanns pyssel, något som nog var lika kul för både barn och vuxna. Det var kul att träffa alla er som hade möjlighet att komma! För er som inte hade möjlighet att komma förbi kan se lite bilder på vår hemsida.

God jul och gott nytt år!
Vi i styrelsen vill önska alla en god jul och ett gott nytt år!

Med vänlig hälsning, Styrelsen