Kontakta styrelsen

Observera: ALLA felanmälningar skall gå till vår fastighetsförvaltare TEOGE. Även ekonomiska ärenden handhas i sin helhet av TEOGE.

Föreningens fastighetsskötare: Teoge
Felanmälan kl. 8.00–16.00, lunchstängt 12.00-13.00 Telefon: 08-410 828 50
Via Internet:  www.teoge.se
Hyresärenden kl. 8.00-12.00 Telefon: 08-410 828 50

Till dig som är mäklare
Har du fått i uppdrag att sälja en bostadsrätt i BRF Vikingen 2?
Det är vår förvaltare Teoge som sköter rekvirering av mäklarbild.
Telefon: 08-410 828 50, http://www.teoge.se

Kontakta föreningens styrelse via mail: styrelsen[at]brfvikingen2.se
eller via nedanstående kontaktformulär.

Innan du kontaktar styrelsen:
Det är viktigt att komma ihåg att styrelsen inte är en heltidsarbetande vaktmästare / servicekille som springer på medlemmars fingerknäppning utan styrelsen är en styrande enhet som verkar för föreningens och medlemmars intressen. Att vara bostadsrättsägare och vara medlem i en bostadsrättsföreningen kommer med både frihet och ansvar där varje medlem antas vara behjälplig och ta sitt ansvar att hjälpa föreningen framåt.

Det är inte styrelsens uppgift att felanmäla saker åt alla boende, det skapar bara extra arbete och det tar längre tid att använda styrelsen som mellanhand i dessa frågor istället för att själv direkt felanmäla till vår förvaltare, samt att det tar tid från mer viktigt styrelsearbete.
Samtliga medlemmar har exakt samma ansvar som styrelsen i att vara behjälplig med frågor som felanmälningar och liknande.

Kontakta styrelsen

Ditt namn (obligatorisk)